Een warm hart voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs

 

Excursie Dordrecht

Toen we in Dordrecht waren hebben we heel veel gedaan bijvoorbeeld: Bijvoorbeeld een fotospeurtocht. We waren in een straat. En daar stond een gevelhuis met een trapgevel die er heel er heel er op leek. Maar het was hem niet want er stonden poppetjes op het huis. Maar die stonden niet op de foto en het was het verkeerde huisnummer. Toen we weer even gelopen hadden zagen we een huis met wel het goede huisnummer maar het huis leek er helemaal niet op. Toen we nog een stukje hadden doorgelopen kwamen we de winkel van Ulas ’s moeder dat was heel leuk

 

Van Lea

 

Wij groep 5/6b zijn op excursie geweest naar Dordrecht. We gingen met de waterbus. Wegingen oude foto´s bekijken en nieuwe foto´s maken. we zijn ook bij de grote kerk geweest. We moesten heel stil zijn, we moesten ook dingen natekenen. Er waren ook graven in de kerk em daar liep je eigenlijk op. En daarna gingen we weer naar school. 

Groetjes Sifra

 

Excursie  Dordrecht

 

Eindelijk is het zo ver. We gaan naar Dordrecht. Ik ga voor de eerst met de waterbus. Daar komt de waterbus al. Ik mag van Lea in het hoekje zitten. Dan zijn we er. Als we uit de waterbus stappen, komt de anderen groep er al aan lopen. We gaan op pad. We beginnen met de fotospeurtocht . als we op het plein komen gaan we eten en drinken. Na nog een stuk lopen komen we bij de kerk aan. Ik maak met Lea een foto van de glas in lood ramen. Daarna gingen we weer terug naar school met de waterbus.

Groetjes Anneliene 

Ga naar boven