Een warm hart voor Ontwikkelingsgericht Onderwijs

Alle basisscholen zijn verplicht een voorziening voor voor- en naschoolse opvang aan te bieden. Wij organiseren dat niet zelf, maar maakten daarover afspraken met twee externe partijen: Gastouderbureau ZIEZO, Stichting WASKO en Korelon. De organisaties presenteren zich kort in deze schoolgids. Uitgebreidere informatie en aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar op school of rechtstreeks bij de genoemde organisaties.

Gastouderbureau ZIEZO

Gastouderbureau Ziezo

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Internet : www.gobziezo.nl

Adr. Heijnisstraat 4b

2957 AA Nieuw-Lekkerland

Tel. 0184 - 68 13 95

Voor dagopvang en buitenschoolse opvang van kinderen van 0 tot 13 jaar.

Wij bieden kleinschalige, flexibele kinderopvang en houden daarbij rekening met de persoonlijke wensen van de ouders.

Gastouderbureau Ziezo brengt ouders die opvang voor hun kinderen zoeken (vraagouders) samen met mensen die de zorg voor deze kin-deren willen en kunnen verzorgen (gastouders). De opvang vindt plaats in de woning van de gastouder of bij de kinderen thuis. Het gastouderbureau helpt bij het maken van goede afspraken en biedt ondersteuning tijdens de opvang. Persoonlijk contact staat voor de medewerkers van Ziezo centraal.

Heeft u kinderopvang nodig of wilt u gastouder worden? Voor informatie, inschrijving en een vrijblijvende offerte kunt u terecht op bovenstaand adres.

Heeft u particulier opvang geregeld (bijv. bij familie of vrienden)? Profiteer dan van de gunstige financiële regeling van de overheid door uw opvang te laten registreren bij Ziezo.

Gastouderbureau Ziezo werkt samen met uw basisschool.

Stichting WASKO

Een kinderopvangorganisatie die voor-, na- en buitenschoolse opvang aanbiedt in samenwerking met het basisonderwijs in Nieuw-Lekkerland.

De BSO / NSO staat voor vrije tijd, kinderen mogen en kunnen zelf kiezen waar zij gaan spelen. Kinderparticipatie is hier nauw mee verbonden, kinderen leren al vroeg keuzes maken en mogen meebeslissen over zaken die voor hen van belang zijn. Op de BSO / NSO loopt dit uiteen in meedenken over vakantie-uitjes, aanschaf van speelgoed en spelmateriaal. Regelmatig worden activiteiten georganiseerd voor en door kinderen. Dit kan zijn op de locatie (bijv. iets bakken) of een uitje buiten de deur (bijv. de kinderboerderij).

De kinderopvang wordt aangeboden op de locatie van OBS De Zijde-winde, Jan van Arkelstraat 53. Bij Wasko kunt u kiezen uit verschillende soorten opvang:

- BSO / NSO totaal      opvang inclusief de schoolvakanties

- BSO / NSO               alleen tijdens de schoolweken

- BSO / NSO               alleen tijdens de schoolvakanties

 

Stichting Wasko           Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Centraal bureau           Internet: www.wasko.nl

De Wederik 4

3355 SK  Papendrecht

Tel. 078 - 615 71 65

Korelon Christelijk Gastouderbureau

Heeft u opvang nodig, of wilt u graag opvang aanbieden? Meldt u dan aan bij ons gastouderbureau.

Wij bieden christelijke opvang in gezinnen, omdat wij ervan overtuigd zijn dat een kind het best op zijn plek is in een gezinssituatie. Ook als ouders niet alle dagen thuis kunnen zijn door werk of studie. Zoekt u opvang voor uw kind? Meld uw kinderen dan bij ons aan. Vindt u het ook belangrijk dat een kind in een gezinssituatie kan zijn als opvang nodig is? Meldt u zich dan bij ons als gastouder!

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over gastouderopvang of het werk als gastouder? Bij de directeur liggen informatiebrochures. U kunt ook vrijblijvend contact met ons opnemen via 078-6124165 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Of kijk op onze website: www.korelon.nl.

Ga naar boven